Mounted Archery Association of the Netherlands

Trainers

Lessen

Siem Horseback Archery

Siem Horseback Archery is eind 2018 opgericht door Siem Budding en Jouke Boerma.
Siem geeft training op verschillende locaties in Nederland en in het buitenland.
Siem is Europees kampioen Young Riders and All Ages en heeft verschillende wereldrecords op zijn naam staan. Jouke is level 2 Judge bij de IHAA.

De meeste van zijn trainingen staan als evenement op zijn Facebookpagina.

Lessen

Kessen Moving Mounted Archery

“Kessen Moving Mounted Archery (KMMA) is opgericht door Yssette Kessen. Zij geeft op regelmatige basis lessen in Blaricum (NL) en Puurs (BE). Daarnaast geeft zij beginnerscursussen boogschieten te paard door heel Nederland en België.
Locatie Blaricum is de vaste basis voor KMMA. Met een vaste 90 meter track op zandbodem, een Tower uitgemeten op de track en paddocks met verharde bodem ter beschikking, wordt er met een vast rooster lesgegeven aan combinaties van ieder niveau. Daarnaast worden er regelmatig grading momenten, beginners cursussen en aanvullende trainingen georganiseerd.

Lessen

Horsebackarchers of Holland

De Horsebackarchers of Holland (HoH) zijn ontstaan uit een club die sinds 2001 Japanse krijgskunsten (waaronder boogschieten) te paard beoefende in Rijpwetering. Toen de hoofdtrainer ermee ophield, nam Claire Hagen de leiding over. Claire wordt door velen beschouwd als de grondlegger van het boogschieten te paard in Nederland.
Onder haar leiding legden de leden zich volledig toe op het boogschieten te paard en werd contact gelegd met de Hongaar Christoph Némethy, een invloedrijke trainer in deze sport.
Helaas heeft de club besloten dat ze in 2024 niet op regelmatige basis trainingen gaan geven. Ze stoppen er gelukkig niet volledig mee, ze zijn nog bereikbaar voor workshops voor groepen op hun locatie en eventueel op andere locaties.

Lessen

Sluit aan bij de MAAN

Wil je je organisatie aansluiten bij de MAAN? Stuur ons dan een berichtje.