Bestuursleden

De MAAN telt zes bestuursleden die ieder hun eigen verantwoordelijkheid hebben. We zetten ze hieronder op een rijtje.

Op deze pagina:

Voorzitter:

Secretaris:

Penningmeester:

In memoriam: Claire Hagen

Claire Hagen wordt door velen beschouwd als de grondlegger van het boogschieten te paard in Nederland. Ze is oprichter en trainer van de Horsebackarchers of Holland.
 
Sinds het prille begin van de International Horseback Archery Alliance (IHAA) was Claire de vertegenwoordiger voor Nederland. De gemoedelijke sfeer die de IHAA-evenementen zo kenmerkt heeft ze meegebracht naar Nederland en haar leerlingen. Sommige leerlingen zijn later voor zichzelf begonnen en doen daarbij hun best de sfeer net zo goed te houden.
 
Mede aan Claire is het dus te danken dat het voor veel horsebackarchers op trainingen en wedstrijden voelt alsof iedereen familie is.
 
Wegens omstandigheden heeft Claire een stapje terug moeten doen en de IHAA-vertegenwoordiging overgedragen. Maar ze wilde gelukkig nog wel actief zijn voor de MAAN! Daarom mag ze aan de slag met de neuzen één kant op krijgen bij het organiseren van gezamenlijke evenementen.

Commissaris social media: Yssette Kessen

Yssette Kessen heeft jarenlang getraind bij de Horsebackarchers of Holland en heeft inmiddels al enkele jaren haar eigen bedrijf: Kessen Moving Mounted Archery. Daar timmert ze flink mee aan de weg. Ze heeft meegedaan aan postals en aan een Grand Prix.

Ze kent alle ins & outs van social media en daar maken we graag gebruik van om de sport bekender te maken.

IHAA-vertegenwoordiger: Siem Budding