Mounted Archery Association of the Netherlands

Clubs

Clubs

Wat is een club?

De MAAN biedt sinds kort de mogelijkheden om aan te sluiten als club. Wat is een club nu eigenlijk en wat is het verschil tussen een club en organisatie? Dat willen wij jullie graag uitleggen op deze pagina.

Een club bestaat uit een groep vrijwilligers die zich graag willen inzetten om in groepsverband boogschieten te paard te beoefenen. Stel, je hebt een eigen locatie om te trainen in boogschieten te paard, dan kun je een club oprichten en met andere enthousiastelingen trainen. Een club is zelf verantwoordelijk voor de verzekeringen, veiligheid en ongevallen. Mocht er een ongeluk gebeuren op een locatie van een club, is de vereniging niet aansprakelijk.

Je kunt je ook aansluiten als organisatie bij de MAAN. Een organisatie kan een bedrijf zijn die trainingen verzorgen in het boogschieten te paard. Jouw bedrijf in dit geval moet volledig verzekerd zijn. Dit houdt in dat het bedrijf is ingeschreven bij de KVK en dat de trainers in bezit zijn van een instructeursopleiding.

Als je geïnteresseerd bent in het opzetten van een club of als je een aangesloten organisatie wilt worden, neem dan contact met ons op.

Club aanmelden

Lees ons huishoudelijk reglement voor de voorwaarden om je club aan te melden bij de MAAN, daar kan je ook de rechten die wij bieden voor een club vinden.

Club

Jedero Horseback Archery

Jedero Horseback Archery is een klein, jong bedrijf, begonnen in het begin van 2023. Na vele jaren in vol passie de sport te hebben beoefend en zelfs bijgedragen te hebben in lesgeven, clinics draaien en evenementen bezoeken bij KMMA, bleef het onwijs kriebelen om de sport nóg bekender te maken. Gevestigd in Drenthe is het onze missie om het boogschieten te paard onder de aandacht te brengen in het Noorden van Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe). Momenteel biedt JHA privé lessen bij klanten aan huis aan en is druk bezig met het vinden van locaties voor groepslessen en om mensen zonder paard of locatie te kunnen voorzien.

Club

Sluit aan bij de MAAN

Wil je je club aansluiten bij de MAAN? Stuur ons dan een berichtje.