Lid worden

Lid worden

Wij willen het boogschieten te paard groter maken en daarvoor zijn leden hard nodig. Uiteraard snappen we dat het ‘groter maken van de sport’ op zich niet genoeg reden is om lid van een vereniging te worden. Dus zorgen we dat er heel wat voordelen tegenover staan….

De voordelen op een rijtje:

  • Stemrecht: iedere 2 jaar stemmen de leden wie in het bestuur mogen zitten.
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan internationale wedstrijden die georganiseerd worden door de IHAA (international horseback archery alliance).
  • Aanvragen van IHAA grading (volgens het IHAA beoordelingssysteem) dit biedt een manier om de expertise van boogschutters te paard te beoordelen.
  • Wij zijn op de achtergrond druk bezig om meer voordelen te creĂ«ren, meer voordelen volgen zo snel mogelijk!

Aanmelden voor het MAAN-lidmaatschap

(dd-mm-jjjj)
Bijvoorbeeld via een trainer, Google, familie of vrienden?
Het lidmaatschap bedraagt 25 euro per jaar vanaf 14 jaar en ouder, voor jeugdleden tot 14 jaar bedraagt het 12,5 euro. Na ontvangst van uw aanmelding stuurt onze penningmeester u een factuur. Uw lidmaatschap gaat in zodra de factuur is voldaan.
Whatsapp groep met MAAN-leden. Er worden mededelingen vanuit het bestuur gedeeld, maar ook bijvoorbeeld opkomende trainingen. Je kunt hier vragen stellen over alles gerelateerd aan mounted archery.
- Het lidmaatschap van de Mounted Archery Association of the Netherlands (MAAN) bedraagt 25 euro per jaar vanaf 14 jaar en ouder, voor jeugdleden tot 14 jaar bedraagt het 12,5 euro
- De MAAN is niet aansprakelijk voor ongelukken of geleden schade die zich heeft voorgedaan bij kwalificatiewedstrijden, onderlinge competities, uitwisselingswedstrijden, evenementen of andere activiteiten.
- Meerderjarige leden hebben stemrecht.
- Leden zeggen toe zich aan de (veiligheids)voorschriften van de MAAN te houden en hun best te doen de naam van de sport hoog te houden door: - de veiligheid altijd in het oog te houden, het welzijn van het paard voorop te stellen en door zich sportief op te stellen bij wedstrijden en evenementen.
-Ik stem ermee in dat deze site mijn ingediende informatie opslaat zodat zij op mijn vraag kunnen reageren.