Nieuwe grading tabel

De afgelopen maanden is uitvoerig gekeken naar het bijwerken van de grading tabel. Geprobeerd is Koreaans en Hongaars meer met elkaar in balans te brengen. Ook loopt de grading nu door tot HA10 (voorheen tot HA8). Er is aardig wat discussie geweest: veel mensen scoren bij Tower (de naam voor de nieuwe Hongaarse track) een hogere grading dan bij Raid (de nieuwe naam voor Koreaans). Eerst waren daarom de eisen voor Tower flink verlaagd, maar dat werd zo laag dat HA10 voor Hongaars nu al werd bereikt door veel mensen, terwijl het eigenlijk een ongelooflijk hoge score moet zijn die we ooit hopen te bereiken.
Moeilijker maken gaf weer het bezwaar dat iedereen dan alleen nog Hongaars zou oefenen omdat Koreaans dan vanzelf wel meekomt. Nu is een mooie weg gevonden: de niveaus lopen aardig gelijk op en gaan in de hogere levels naar bijna (maar niet geheel) onmogelijke scores.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *